Galtes de porc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 galtes de porc
  • 2 tomàquets
  • 1 ceba
  • Alls
  • 1 pastanaga
  • 1 got de vi blanc
  • 1 rajolí de conyac
  • Pebre negre
  • 1 rajolí de salsa de soja (opcional)
  • Oli
  • Llorer
  • Pebrot vermell
  • Espàrrecs
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Xinès (colador en forma de con)

Elaboració

Salpebreu les galtes, daurar pels dos costats i un cop daurades retirar l'excés d'oli, afegir les verdures trossejades i sofregir-les.
Quan estiguin cuites afegir el vi i el conyac i deixar que s'evapori una mica.
Tirar l'aigua, coure fins que estiguin tendres i passar totes les verdures pel xinès o bé per colador.
Finalment posar la salsa de soja i reduir la salsa.
Servir calent.

1h


Recepta de cuina de Galtes de porc
Galtes de porc.
per Antonia Gallego Cortés

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: