Bacalla amb pèsols

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de bacallà
  • 1 picada
  • Pèsols
  • Farina
  • Aigua
  • Safrà
  • Alls
  • Julivert

4 racions

Elaboració

Enfarineu i fregiu el bacallà amb l'oli ben calent, sense que s'arribi a daurar. Tritureu amb una batadora la picada, l'all i el julivert, un pessic de safrà, una cullerada de farina i un got d'aigua. Aboqueu aquesta pasta per sobre del bacallà i ho aneu movent fins que quedi tot ben lligat. Afegiu els pèsols i deixeu coure fins que siguins tous.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3290 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: