Mermelada de prunes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Prunes madures sucre aigua

5 racions

Elaboració

peleu les prunes sense que la polpa tregui el suc i traieu-los el pinyol amb molta cura.
peseu-les
per cada quilo de prunes,afegiu-hi uns400 g de sucre i un raig d'aigua.poseuho en una cassola,
tapeu-ho i deixeu-horeposar fins l'endemá.
passat aquest temps, poseu la cassola al foc i coeu-les 30 minuts aproximada ment perquè agafin
densitat.
comproveu que la melmelada de prunes esta llesta agafant-ne una cullerada i mirant si queda espessa en posar-la en un plat fred.si us agrada la consistència que té,pareu el foc i poseu-la en pots que previament heu d'haver esterilitzat.
tapeu-los i reserveu-los uns quants dies perquè la melmelada agafi cos.ara ,si voleu que es
conservi mes temps,cal posar els pots en una cassola amb aigua freda i deixar-los bullir
uns 25 minuts comptant a partir del moment que l'aigua arrenqui el bull.

1h

Notes

en unas llesquetes de pa turrat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3571 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: