Ou escalfat amb cansalada i patata violeta
Categoria:
Ous i làctics
Recepta per microones
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ou
- cansalada fumada ibèrica
- patates violeta
- sal
- oli d'oliva
1 racions
Elaboració
Comprarem la cansalada en una porció d'un dit de gruix.
La tallarem a trossets i bullirem un 10 minuts en aigua.
Colarem i passarem a una paella ben calenta i sense oli fins que estiguin torradets.
Bullirem las patates amb pell fins que comprovem amb un ganivet que ja estan cuites.
Les pelarem i tallarem a dauets.
Cubrirem una tassa de cafè amb llet amb film transparent de cuina i hi posarem l'ou.
Farem un farcellet i el posarem al microones que es faci.
Aquí el temps serà segons la potència de cada microones.
Jo amb el meu n'he tingut prou amb 30".
Però segons com es pot arribar fins els 3 minuts.
La primera vegada que es faci val la pena començar amb poc temps i anar pujant fins que veiem que ja està fet.
Emplatarem: posarem l'ou i el salarem i juntarem les patates i la cansalada.
Serviren amb una torradeta per a sucar.
20min
Notes
Es tracta de posar-hi color al plat amb les patates violeta. A més haurem fet l'ou sense oli. Només cal posar-ne una mica a les patates i salar-les.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2742 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.