Macarrons amb bolets variats

Ingredients

  • 300 gr de macarrons
  • 300gr de bolets variats (poden ser secs)
  • 2 cebes
  • 600 cc de brou de verdures amb pollastre
  • 1 pot petit de crema de llet per cuinar
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Fem un sofregit amb la ceba, hi tirem el bolets i el remenem un bon rato fins que siguin cuits.
Bullim els macarrons fins que siguin cuits i tirem els bolets, la ceba, la crema de llet.
Es remena fins que ho tenim ben barrejat.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5624 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: