Broquetes de romaní
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Pits de pollastre o qualsevol altre carn
- branquetes de romaní
- oli d'oliva
- sal i pebre
- llimona
Elaboració
Sortirem al jardí o al camp i collirem unes branquetes de romaní.
Tallarem els pits de pollastre a tires i les punxarem amb les branquetes.
Els amanirem amb oli d'oliva, llimona i salpebrerem.
Deixarem un parell d'hores al frigorífic.
Els courem en una planxa ben calenta al gust.
10min
Notes
El gust que agafa el pollastre és excel·lent. Ho podem fer amb qualsevol tipus de carn.
El romaní ho perfuma tot. En aquest cas he servit els pits amb unes patates violeta i normals, bullides prèviament amb pell i després pelades i fregides amb oli d'oliva i alls.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2609 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.