Sopa de melò
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un meló.
- Un pot de crema de llet.
- Una rameta de menta.
- Unes tiretes o encenalls de pernil salat.
6 racions
Utensilis
Un estri especial per a fer les boletes.
Batidora elèctrica
Elaboració
Tallarem el meló a dauets, i en reservarem unes boletes per adornar el plat.
El posarem en un recipient i ho batrem amb la batidora elèctrica, juntament amb una fulleta de menta.
Quan veiem que és una pasta cremosa, ho posarem a la nevera fins el moment de servir-ho.
Ho decorarem amb les boletes del mateix melò que hem reservat, amb els encenalls de pernil salat, i amb una fulleta de menta en el moment de servir-ho
30min
Notes
Cal servir aquest plat molt fred.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3220 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.