Braç de patata

Ingredients

  • 2kg de patates vermelles, 100gr pernil salat, 100 gr pernil dolç, pebrot vermell de llauna, olives rellenes, ou dur, maionesa.

4 racions

Elaboració

Bullir les patates ja pelades amb aigua i sal,cuan estan calentes xafarlas amb una forquilla fins que quedin ben fines, no afegir gaire aigua. Deixar-les refredar.
Posar la masa sobre un tovalló i estendre-la per posar-hi una mica de maionesa de base i el farciment(pernil dolç, pernil salat, olives, pebrot, ou dur, tot tallat petit)
Embolicar amb el tovalló donan.li la forma del braç. Untar per sobre amb una mica de maionesa i adornar amb tiras de pebrot i olives.
Guardar a la nevera.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7634 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
Fa dies que vull fer un braç de patata, acabo de trobar la recepta que em sembla perfecta!
Carme roura diu:
aquesta recepta me la va donar la meva mare i surt molt bé, ja em diras si ha tingut èxit, jejeje. Salutacions-

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: