Musclos mar i muntanya
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,5 quilos de musclos
- 2 cullerades de pa ratllat
- 1 ceba
- 150 grams de cansalada viada o bacó
- Oli d'oliva
- Pebre o bitxo al gust, sal
4 racions
Utensilis
Olla
paella
bandeja per servir
Elaboració
Posem els musclos en una olla,un cop estiguin nets perquè s'obrin al vapor.Quan estan oberts els treiem la closcla,que queda buida, i els tornem a posar a l'olla amb la mateixa aigua
que han deixat anar al coure'es.
En una paella sofregim la ceba tallada a trocets petits,el bitxo i la cansalada viada o bacó.
Quan la cansalada és rossa ho tirem a l'olla amb els musclos i les dues cullerades de pa ratllat. Ho anem sacsejant durant uns cinc minuts fins que la salsa s'espesseixi una mica
i quedi al punt per llepar-se'n els dits.
15min
Notes
Aquest plat pot servir tan com aperitiu,com per a primer plat,sobretot ara l'estiu.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1939 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.