Gilò fregit

Categoria:
Típica de: Brasil → Tot el país
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • fruits de gilò
  • oli de girasol per a fregir
  • farina
  • sal

Elaboració

Pelarem els gilòs amb un pelador de patates i els tallarem a rodanxes.
Els enfarinem i fregim amb l'oli ben calent.
(Jo els he enfarinat amb farina de fubà del Brasil)
Posem sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli i ho salem al gust.

10min

Notes

L'altre dia la meva amiga Eliane em va regalar uns quants gilòs. Va portar llavors del Brasil i un pagès amic les va sembrar. El gilò és un fruit molt comú en aquell país. La pell és amarga per la qualcosa s'ha de pelar. Té un gust similar a l'albergínia i es pot cuinar amb els mateixos usos que en fem d'aquest fruit (fregit, en truita, etc.)


Recepta de cuina de Gilò fregit
Fregit
per Nani Nolla
Recepta de cuina de Gilò fregit
Al natural
per Nani Nolla

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2430 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: