Gilò fregit
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Brasil → Tot el país
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- fruits de gilò
- oli de girasol per a fregir
- farina
- sal
Elaboració
Pelarem els gilòs amb un pelador de patates i els tallarem a rodanxes.
Els enfarinem i fregim amb l'oli ben calent.
(Jo els he enfarinat amb farina de fubà del Brasil)
Posem sobre paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli i ho salem al gust.
10min
Notes
L'altre dia la meva amiga Eliane em va regalar uns quants gilòs. Va portar llavors del Brasil i un pagès amic les va sembrar. El gilò és un fruit molt comú en aquell país. La pell és amarga per la qualcosa s'ha de pelar. Té un gust similar a l'albergínia i es pot cuinar amb els mateixos usos que en fem d'aquest fruit (fregit, en truita, etc.)
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2428 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.