Conill amb ceba
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Mallorca
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig conill tallat a trossos mitjanets
- 4 cebes blanques grosses
- 2 Fulles de llaurer
- 1 copeta de conyac
- Oli d'oliva verge
- Sal i pebre negre
2 racions
Elaboració
Sal-pebreu el conill i el reserveu.
Peleu les cebes, les talleu per la meitat i les poseu en un bol cobertes d'aigua. Passats un cinc minuts, treieu-les de l'aigua i talleu-les a làmines fines.
En una cassola, poseu oli d'oliva (un got més o menys) i quan estigui calent poseu a rostir el conill. Quan es comenci a tornar doradet, el treieu i el reserveu.
En el mateix oli, poseu a caramelitzar la ceba amb les dues fulles de llaurer. Tapeu la cassola i deixeu que es faci a foc lent remanant de tant en tant. Quan la ceba comenci a tornar-se transparent, li afagiu la copeta de conyac.
Quan veieu que la ceba va agafant color marronet, li afagiu el conill. Remeneu, tapeu la cassola i continueu fent-ho a foc lent. Remenu de tant en tant.
Quan la ceba ja ha agafat el color marró, com la carn, ja podeu apagar el foc. Deixeu-lo tapat un cinc minuts que acabi de fer el xup-xup i ja ho podeu servir.
1h
Notes
La ceba pelada, tallada per la meitat i posada en aigua durant 5 minuts fa que no ploreu en el moment de tallar-la.
Etiquetes: Conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
21672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.