Romesco de peix

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Romesco [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • Conyac
  • Dotze musclos de roca
  • 500 grams de cloïsses
  • 300 grams de mongetes de Santa Pau cuites
  • Quatre talls de Congre fresc de 200 grams cadascun (aproximadament)

4 racions

Elaboració

Agafem els musclos i les cloïsses, les obrim en un cassó amb un dit d'aigua i quan són oberts, colem el suc i ho reservem tot guardant els suc en un bol de vidre.
En una cassola marinera, posem un got de conyac i el flamegem. Seguidament, afegim tres cullerots de romesco i quatre cullerots fumet de peix. Quan comença a bullir, afegim: els musclos, les cloïsses i els talls de congre, salpebrats, però en cru. Quan veiem que el peix és mig cuit, afegim les mongetes, corregim de sal, deixem coure uns deu minuts més, i ja ho podrem servir amb la mateixa cassola.

30min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer amb els seguents peixos : RAP, MUSSOLA,RAJADA, etc...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1079 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: