Romesco de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Romesco
- Fumet de peix
- Conyac
- Dotze musclos de roca
- 500 grams de cloïsses
- 300 grams de mongetes de Santa Pau cuites
- Quatre talls de Congre fresc de 200 grams cadascun (aproximadament)
4 racions
Elaboració
Agafem els musclos i les cloïsses, les obrim en un cassó amb un dit d'aigua i quan són oberts, colem el suc i ho reservem tot guardant els suc en un bol de vidre.
En una cassola marinera, posem un got de conyac i el flamegem. Seguidament, afegim tres cullerots de romesco i quatre cullerots fumet de peix. Quan comença a bullir, afegim: els musclos, les cloïsses i els talls de congre, salpebrats, però en cru. Quan veiem que el peix és mig cuit, afegim les mongetes, corregim de sal, deixem coure uns deu minuts més, i ja ho podrem servir amb la mateixa cassola.
30min
Notes
Aquesta recepta, la podem fer amb els seguents peixos : RAP, MUSSOLA,RAJADA, etc...
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
997 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.