Cuixetes de pollastre arrebossades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 cuixes de pollastre
- pa ratllat
- 1 ou
- 6 claus d'olor
- 1 cullerada (cafè) de canyella
- sal i pebre
- farina
- oli d'oliva
- aigua
3 racions
Elaboració
En una cassola hi posarem les cuixes (amb pell) i les cubrirem amb aigua.
Hi posarem els claus, la canyella i salpebrerem.
Deixarem que bullin uns 30 minuts a foc mitjà.
Un cop passat el temps les escorrerem i secarem amb paper de cuina.
Traurem la pell.
Les enfarinarem i passarem per l'ou i pel pa ratllat.
Fregirem amb l'oli i posarem sobre paper de cuina.
40min
Notes
Resulta que vaig trobar a l'armari un tros de pa d'olives de 3 dies.
Com que no llenço res el vaig ratllar amb la thermomix i el vaig usar per a arrebossar les cuixetes.
Van quedar boníssimes.
Hi vaig fer els barretets per a poder-les menjar amb els dits.
Recordo que fa uns anys aquestes cuixetes no faltaven en cap taula d'aperitiu.
Etiquetes: Cuixetes de pollastre arrebossades Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3357 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.