Cuixetes de pollastre arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 cuixes de pollastre
  • pa ratllat
  • 1 ou
  • 6 claus d'olor
  • 1 cullerada (cafè) de canyella
  • sal i pebre
  • farina
  • oli d'oliva
  • aigua

3 racions

Elaboració

En una cassola hi posarem les cuixes (amb pell) i les cubrirem amb aigua.
Hi posarem els claus, la canyella i salpebrerem.
Deixarem que bullin uns 30 minuts a foc mitjà.
Un cop passat el temps les escorrerem i secarem amb paper de cuina.
Traurem la pell.
Les enfarinarem i passarem per l'ou i pel pa ratllat.
Fregirem amb l'oli i posarem sobre paper de cuina.

40min

Notes

Resulta que vaig trobar a l'armari un tros de pa d'olives de 3 dies.
Com que no llenço res el vaig ratllar amb la thermomix i el vaig usar per a arrebossar les cuixetes.
Van quedar boníssimes.
Hi vaig fer els barretets per a poder-les menjar amb els dits.
Recordo que fa uns anys aquestes cuixetes no faltaven en cap taula d'aperitiu.


Recepta de cuina de Cuixetes de pollastre arrebossades
Amb barret
per Nani Nolla

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3357 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Anotada a la meva col·lecció particular de tapes! Bona recepta.
Salutacions, Mercè

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: