Melmelada de pebrot vermell escalivat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2,5 k de pebrots vermells (escalivats queden en 1 k)
- 750 g de sucre
- pots de vidre esterilitzats
Elaboració
Escalivarem els pebrots i un cop nets els posarem en un bol gran.
Hi afegirem el sucre i deixarem reposar un parell d'hores.
S'anirà confitant amb el suc que deixa el pebrot.
Passat el temps ho posarem en una cassola i courem una mitja hora a foc mig.
Tot remenant de tant fins que agafi el punt.
Si la voleu més fina passeu-hi la batedora.
L'abocarem en pots esterilitzats, taparem i els posarem de cap per avall fins que es refredin.
Etiqueterem amb el nom i la data.
Notes
Se serveix en pa amb formatge fresc amb una torrada de pa.
Com aperitiu queda molt bona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.