Espinacs a la catalana
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo d'espinacs ( frescos o congelats )
- 200 grams de pinyons
- 200 grams de panses de Corint
- Sal
- Oli d'oliva
- Mitja ceba picolada
6 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un cassó gran
Una paella gran
Una escorredora
Elaboració
En una cassola fonda posem aigua i sal, i quan bull, afegim els espinacs ben nets. Quan són cuits, els escorrem i assequem el màxim. ( damunt de lescorradora, podem posar un plat amb un pes una bona estona ). Quan són freds, els picolem una mica amb el ganivet. En una cassola, posem oli d'oliva i fregim la ceba. A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les panses i els pinyons. Ho remenem ben remenat amb els espinacs, i ho deixem coure una estona més, per tal que estigui tot ben calent, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Aquesta recepta la podem fer tot l'any ja que si no es temps d'espinacs, sempre la podrem fer amb espinacs congelats.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1704 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.