Fricandó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800grams, de jarret, o garreta de vedella
  • Romaní
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Cebes
  • Alls pelats
  • Pastanagues
  • Tomàquet fregit
  • Pèsols
  • Assortit de bolets
  • Farina
  • Ametlles torrades
  • Conyac
  • Vi blanc
  • Farigola o Sajolida
  • Julivert
  • Pa fregit

4 racions

Elaboració

En una olla, amb oli d’oliva, fregim: les pastanagues tallades a rodelles, els alls, farigola o sajolida, romaní, llorer i cebes. Quan tot plegat és fregit, afegim tomàquet fregit, el conyac i el vi blanc. A continuació, afegim aigua i deixem que bulli. A part, fem una picada amb: les ametlles torrades, pa fregit, alls i julivert. En una paella amb oli d’oliva, fregim els talls de carn, salats i prèviament enfarinats. Quan el contingut de l’olla és cuit, traiem les herbes, passem la batedora i ho colem. Posem el brou en una cassola i deixem que bulli. Tot seguit, afegim la carn, els pèsols i els bolets. Deixem que faci xup-xup, ho corregim de sal i seguidament, afegim la picada. Deixem coure uns deu minuts més, i ja tenim el fricandó llest per servir.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2059 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: