Fricandó
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800grams, de jarret, o garreta de vedella
- Romaní
- Oli d’oliva
- Sal
- Cebes
- Alls pelats
- Pastanagues
- Tomàquet fregit
- Pèsols
- Assortit de bolets
- Farina
- Ametlles torrades
- Conyac
- Vi blanc
- Farigola o Sajolida
- Julivert
- Pa fregit
4 racions
Elaboració
En una olla, amb oli d’oliva, fregim: les pastanagues tallades a rodelles, els alls, farigola o sajolida, romaní, llorer i cebes. Quan tot plegat és fregit, afegim tomàquet fregit, el conyac i el vi blanc. A continuació, afegim aigua i deixem que bulli. A part, fem una picada amb: les ametlles torrades, pa fregit, alls i julivert. En una paella amb oli d’oliva, fregim els talls de carn, salats i prèviament enfarinats. Quan el contingut de l’olla és cuit, traiem les herbes, passem la batedora i ho colem. Posem el brou en una cassola i deixem que bulli. Tot seguit, afegim la carn, els pèsols i els bolets. Deixem que faci xup-xup, ho corregim de sal i seguidament, afegim la picada. Deixem coure uns deu minuts més, i ja tenim el fricandó llest per servir.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2059 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.