Llenguado a la taronja
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre llenguados ( un per comensal ) del nº3 ( uns 300 grams aprox. )
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Salsa de taronja de la meva recepta
- Una rodanxa de taronja, no massa gruixuda
- Sucre
- Pebre blanc en pols
4 racions
Elaboració
Agafem els llenguados, els pelem de dalt i de sota, els hi traiem les espines laterals, i el cap. Els posem en una safata per anar al forn, els salpebrem, els reguem amb oli d'oliva i un raig de ví blanc.
Amb un ganivet, els fem un tall a lo llarg de la espina central per les dues bandes.
Seguidament, els enfornem a 180º, uns deu minuts, i ja els podrem posar en el plat per servir-lho.
Mentre es couen els llenguados, en una safata posarem les rodelles de taronja, espolsades amb sucre, fins que s'han carameltzat una mica, i les posarem a la part del cap.
En un cassó, escalfarem la salsa, i seguidament cobrirem els llenguados, i ja estaran llestos per treure a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1659 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.