Macarrons a la Catalana
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig quilo de macarrons
- Una ceba picolada
- Dod grans d'all ratllats
- Un pot de tomàquet fregit de mig quilo
- Oli d'oliva
- Sal
- Ví blanc
- Dues fulles de llorer
- Mantega
- Aigua
- Quatre salsitxes tallades a trossos
- Tres tires de costella de porc, tallades a trossos menuts
- Un grapat de pedrers de pollastre
- 200 grams de carn trinxada de porc ( pasada dues vegades per la trinxadora )
- Formatge ratllat
- Una llauna de fuagràs senzill
- Cent grams de pernil salat, tallat a quadrets
6 racions
Elaboració
En una olla gran, posem: sal, aigua i una mica de mantega. Quan bull, afegim els macarrons i deixem que es coguin, Quan ja són ¨al dente¨, els traiem, els escorrem i els reservem ( cal untar-los amb una mica d'oli, per tal que no s'engantxin ).
En una cassola gran, posem oli d'oliva, i quan és calent, posem a fregir : la costella, les salsitxes, els pedrers, el trinxat de porc, i el fuagràs.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim : la ceba picolada, els alls ratllats i el llorer.
Passada una estona, afegim el tomàquet i un raig de ví blanc. Corregim de sal i ho deixem coure. Quan ja és gairebé cuit, afegim el trocets de pernil salat, després de cinc minuts, ja tindrem els macarrons llestos per servir.
1h
Notes
Els podem servir amb formatge ratllat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4590 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.