La sopa de ceba

Ingredients

  • Quatre cebes tallades a juliana
  • Pa sec
  • Sis ous
  • Aigua
  • Sal
  • Vinagre
  • Formatge ratllat
  • Oli d'oliva
  • Una barra de pa, tallada en llesquetes al biaix
  • Sucre
  • Mel

6 racions

Utensilis

Sis escudelletes de terrissa de mida mitjana.
Un cassó gran
Una cassola fonda

Elaboració

En una cassola, fregim la ceba amb : sucre, sal, i un toc de mel, amb oli d'oliva, i quan ja és ben tova la reservem.
A part, en un cassó amb aigua i un bon raig de vinagre, fem els ous escalfats, i quan són quallats, els passem a un bol amb aigua freda, i uns glaçons, i els reservem.
A part, fem unes torradetes de pa tallades ben primes, i seguidament, els hi posem formatge pel damunt, i les posem al forn perquè es gratini el formatge, i les reservem.
En una cassola fonda amb aigua fins a la meitat, posem la meitat de la ceba, i el pa sec.
Quan bull, passem la batedora, i corregim de sal.
En el moment de servir-ho a taula, agafem sis escudelles de terrissa, els hi posem un xic de ceba en el fons, i un ou escalfat. Després afegim la sopa, i en el moment de servir-ho a taula, posem un torrada de pa amb el formatge gratinat al damunt, i ja ho podrem servir.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1433 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: