Pets de monja
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis ous
- 200 grams de farina
- 300 grams de sucre
- Un tub d'esencia de llimona
- Un tub de sucre avaïnillat
- Paper sulfuritzat, ( paper pel forn )
12 racions
Utensilis
Paper sulfuritzat per forn.
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà
Elaboració
En un bol, barregem : la farina, el sucre, els ous, el sucre avaïnillat, i l'esencia de llimona. Ho remenem tot ben remenat, i ho reservem.
Precalentem el forn a 180º. Seguidament, posem un full de paper sulfuritzat a la placa del forn, i amb l'ajut de la mànega pastissera, anem fent pilonets petits, en forma de mamelletes, i seguidament, els enfornem, i els deixem coure, fins que són daurats, de la part de sobre.
Els podem pendre com a petits fours, per acompanyar el cafè.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1741 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.