Supremes de lluç bella molinera, amb cruixent de verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de lluç, de 200 grams aprox.
  • Ametlles en granet ( 200 grams )
  • Nata líquida
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Sal
  • Nou moscada en pols
  • Dues branques d'àpi, de la part més blanca
  • Tres pastanagues pelades
  • Tres porros
  • Paper de cuina

4 racions

Utensilis

Una aranya de filferro.

Elaboració

Primer, posarem el granet d'ametlles en una safata, i ho posarem al forn a 180º, fins que sigui torrat.
A part, tallarem les verdures a juliana ben fina, de uns 5 cm. de llargada. Els passarem per sal i farina, i els fregirem en una paella amb l'oli ben calent. Quan és ben fregit, amb l'ajut d'una aranya, ho posem damunt del paper de cuina, i ho reservem.
En una safata per anar al forn, posem les quatre supremes, les salem les ruixem amb ví blanc, i oli d'oliva, i les enfornem a 180º, durant deu minuts.
A part, en una paella, posem mantega, i el granet d'ametlla. Afegim la nata líquida, ho remenem, i seguidament, corregim de sal, i nou moscada.
Posem una suprema de lluç per comensal, en el plat, ho napem amb la salsa bella molinera, i en una costat, posem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

Qualsevol peix que presentem amb aquest tipus de salsa, els professionals, en diuen Bella Molinera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: