Supremes de lluç bella molinera, amb cruixent de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Quatre supremes de lluç, de 200 grams aprox.
- Ametlles en granet ( 200 grams )
- Nata líquida
- Mantega
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Sal
- Nou moscada en pols
- Dues branques d'àpi, de la part més blanca
- Tres pastanagues pelades
- Tres porros
- Paper de cuina
4 racions
Utensilis
Una aranya de filferro.
Elaboració
Primer, posarem el granet d'ametlles en una safata, i ho posarem al forn a 180º, fins que sigui torrat.
A part, tallarem les verdures a juliana ben fina, de uns 5 cm. de llargada. Els passarem per sal i farina, i els fregirem en una paella amb l'oli ben calent. Quan és ben fregit, amb l'ajut d'una aranya, ho posem damunt del paper de cuina, i ho reservem.
En una safata per anar al forn, posem les quatre supremes, les salem les ruixem amb ví blanc, i oli d'oliva, i les enfornem a 180º, durant deu minuts.
A part, en una paella, posem mantega, i el granet d'ametlla. Afegim la nata líquida, ho remenem, i seguidament, corregim de sal, i nou moscada.
Posem una suprema de lluç per comensal, en el plat, ho napem amb la salsa bella molinera, i en una costat, posem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Qualsevol peix que presentem amb aquest tipus de salsa, els professionals, en diuen Bella Molinera.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
998 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.