Cargolins amb salsa
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos quilos de cargolins
- Un pebrot vermell gran, ratllat
- Una ceba gran, ratllada
- Sis alls pelats, ratllats
- Tomàquet fregit de pot
- Tres caienes
- Un raig de ví blanc
- Les herbes necessaries, per bullir cargols
- Oli d'oliva
- Sal
6 racions
Elaboració
En una olla amb aigua, sal i les herbes, bullim els cargolins, anant en compte, perqué al esser més menuts, no es passin de cocció.
Un cop bullits, els escorrem en un colador fí, i en reservem el brou de la cocció.
En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva : el pebrot ratllat, la ceba, i els alls.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim : el tomàquet, les caienes, i un raig de ví blanc.
Seguidament, corregim de sal, i hi posem els cargolins, amb un xic del seu brou.
Deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts, i ja els podrem servir.
Nota- Aquest plat, penseu que és molt lent de menjar, per això quan un triga molt en menjar, se l'hi diu " sembla que menjis cargolins ".
40min
Notes
Els cargolins, si volem els podem comprar, peró de Primavera a Estiu, els podem trobar en les plantes de fonoll, en el camp.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3803 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.