Cargolins amb salsa

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos quilos de cargolins
  • Un pebrot vermell gran, ratllat
  • Una ceba gran, ratllada
  • Sis alls pelats, ratllats
  • Tomàquet fregit de pot
  • Tres caienes
  • Un raig de ví blanc
  • Les herbes necessaries, per bullir cargols
  • Oli d'oliva
  • Sal

6 racions

Elaboració

En una olla amb aigua, sal i les herbes, bullim els cargolins, anant en compte, perqué al esser més menuts, no es passin de cocció.
Un cop bullits, els escorrem en un colador fí, i en reservem el brou de la cocció.
En una cassola de terrissa, fregim amb oli d'oliva : el pebrot ratllat, la ceba, i els alls.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim : el tomàquet, les caienes, i un raig de ví blanc.
Seguidament, corregim de sal, i hi posem els cargolins, amb un xic del seu brou.
Deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts, i ja els podrem servir.
Nota- Aquest plat, penseu que és molt lent de menjar, per això quan un triga molt en menjar, se l'hi diu " sembla que menjis cargolins ".

40min

Notes

Els cargolins, si volem els podem comprar, peró de Primavera a Estiu, els podem trobar en les plantes de fonoll, en el camp.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3803 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: