Costella de porc, estofada amb olives trencades
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un costellam de porc, tallat a trossos regulars.
- Tres cebes picolades
- Sis alls pelats
- Tres tomàquets madurs, ratllats
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Oli d'oliva
- Conyac
- Ví blanc
- Pebre negre en pols
- Pa fregit
- Un grapat d'ametlles torrades
- Julivert
- 300 grams d'olives trencades
- Un polsim de col-lorant ( safrà )
- Sis patates mitjanes, pelades i escantonades
- Brou o aigua
8 racions
Elaboració
En una cassola fonda, posem oli d'oliva, i a continuació, posem : els trossos de costella salpebrats, els alls aixafats,el llorer i les cebes picolades.
Quan tot plegat és mig fregit, afegim el tomàquet, Un cop fregit el tomàquet, afegim un raig de ví i un raig de conyac. Seguidament, cobrim la carn amb brou, o aigua, i deixem que cogui a foc ben baix. A part, fem una picada amb : un all pelat, un grapat d'ametlles, pa fregit, julivert, un polsim de col-lorant, i un raig del brou de coure la costella. Ho passem per la batedora elèctrica, i ho reservem.
Quan la carn ja esta quasi al punt, afegim : les patates, les olives, i la picada.
Deixem que acabi de coure uns deu minuts més, i ja tenim l'estofat de costella i olives, llest per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, és de l'àvia de la meva esposa, imagineu-vos doncs si en té d'anys.
Us puc ben assegurar, que és la joia de la corona, de casa meva.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1492 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.