Filets de lluç al forn amb xampinyons
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de xampinyons naturals, laminats
- Vuit filets de Lluç, ( dos per comensal )
- Oli d'oliva
- Sal
- Un polsim de col-lorant de l'arròs
- Oli d'oliva
- Quatre alls laminats
- Fumet de peix, ( està en les meves receptes )
- Julivert ben picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa, que pugui anar al forn.
Elaboració
En una cassola de terrissa per anar al forn, fregim els xampinyons salpebrats, i els alls laminats. Seguidament, afegim el fumet, i un polsim de col-lorant, i deixem que cogui uns cinc minuts a foc viu.
Tot seguit, posem el peix salpebrat, corregim de sal, i ho enfornem a 180º, uns dotze minuts. Abans de treure-ho a taula, ho espolsem amb el julivert picolat, i ho servirem a taula, en la mateixa safata, tenint cura de posar-hi un salva estvalles, per tal de no cremar-se.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4777 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.