Cor de poltre letxal fregit, amb patates palla
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de cor de poltre letxal de 150 grams cadascun
- Dues patates pelades, tallades ben fines,( per fer-les tipus palla)
- Sal
- Oli d'oliva
- Tres alls pelats, aixafats
2 racions
Elaboració
Un cop tenim les patates tallades ben fines, les fregim en una paella, amb oli d'oliva, ben calent. Un cop fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'exccés d'oli, i les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, posem a fregir els talls de cor, salats, i amb els alls aixafats, perqué agafin una mica de gust d'all.
Quan són fregits, en posem dos talls per persona, acompanyats d'un grapat de patates palla, com a guarnició, i ja ho podrem treure-ho a taula.
30min
Notes
Aquest plat, també queda molt bé, amb cor de vedella.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
965 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.