Farsa de botifarra negre
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos carbassons pelats
- Una ceba picolada
- Una botifarra culana, negre
- Beixamel,( més aviat espessa)
- Sal
- Oli d'oliva
- Nou moscada
12 racions
Elaboració
En una cassola fonda, fregim amb oli d'oliva, : els carbassons i la ceba picolada.
Quan és mig fregit, afegim la botifarra negre, pelada i tallada a trocets.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim tres cullerots de beixamel, ho corregim de sal i nou moscada, i deixem que acabi de coure.
Seguidament, pasem la batedora elèctrica, fins aconsseguir una pasta fina i homogènea, i ho reservem. Fora interesant, tapar la farsa amb un paper de plàstic pel damunt, per qué no es faci una capa de crosta, en el moment de fer-la servir.
1h
Notes
Aquesta farsa, es pot fer servir en moltes de les meves receptes, com per exemple : canalons, lasanya, pebrots del piquillo, etc...
Normalment la beixamel, jo la faig sempre amb ceba, perqué trobo que queda més gustosa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2206 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.