Farcellet de llagostins, i cansalada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 16 llagostins de mida grosa
- 16 talls de cansalada, tallats ben finets
- Mantega
- Mitja ceba, picolada
- Conyac
- Oli d'oliva
- Sal
- Tomàquet fregit
- Maizena,( si cal)
4 racions
Elaboració
Agafem els llagostins, els pelem en crú, i reservem els caps.
Tot seguit, agafem els llagostins, i els emboliquem amb una tira de cansalada, i els anem posant en una safata, per anar al forn. Tot seguit, posem un punt de mantega damunt i ho enfornem a 180º, fins que la cansalada és rossejada.
Seguidament, els posem de quatre en quatre, en una cassoleta de terrissa petita, i ho reservem.
A part, en un cassó amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada, i els caps dels llagostins.
Quan tot plegat és fregit, afegim un raig de conyac, i tot seguit, un raig de tomàquet fregit. Afegim un raig d'aigua, i seguidament passem la batedora elèctrica.
Ho colem amb el colador fí, i ho posem en el foc, tot remenant amb el vatedor de varetes.
Quan ja tenim la salsa al punt despessa que ens agrada, salsegem les cassoletes amb la salsa, i ho enfornem cinc minuts, abans de servirho a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1560 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.