Mantega de Xampinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de xampinyons, naturals
  • Sal
  • Un bloc de mantega, de mig quilo
  • Conyac
  • Oli d'oliva

12 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem els xampinyons, i els picolem ben picolats, amb l'ajud d'un ganivet, i els fregim en una paella, amb oli d'oliva, i un polsim de sal.Tot seguit, els flamegem amb conyac, i quan són cuits , posem la mantega en la bacina, i tot seguit, afegim els xampinyons, i ho barregem tot ben barrejat.
A continuació, amb l'ajud del paper film, fem una botifarra, tot lligant les puntes, perqué quedi ben apretada, i la posem a la nevera, fins el moment de fer-ho servir.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1877 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: