Espardenya de Pagès, amb encenalls de pernil serrà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una llesca de pa de pagès de mig, ( D.O. pa català )
- Un tomacó
- Oli d'oliva
- Un all pelat
- 200 grams, d'encenalls de pernil serrà
1 racions
Elaboració
Primer de tot, torrem mla llesca de pa, hi freguem l'all, i el tomacó, i la reguem amb l'oli d'oliva. Tot seguit, posem els encenalls de pernil al damunt, i ja la podrem treure a taula.
30min
Etiquetes: La cuina de l'espardenya Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3156 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.