Flam de turro de xixona

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 200grm. de turro de xixona
  • 1/4 de ltr. de llet
  • 3 ous sencers
  • Caramel liquid

5 racions

Elaboració

Al fons d'una flamera posar sucre-caramel
Ratlla el turro
En un bol posar els 3 ous batuts a ma
Afegir la llet, remenar, tirari el turro ratllat i barreja tot.
Posar-ho a la flamera
coure al forn a 170º al bany maria fins que quatlli

40min

Notes

Es pot acompanyar de nata, neules, tambe amb una salsa de xocolate


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2985 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: