Flam de turro de xixona
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200grm. de turro de xixona
- 1/4 de ltr. de llet
- 3 ous sencers
- Caramel liquid
5 racions
Elaboració
Al fons d'una flamera posar sucre-caramel
Ratlla el turro
En un bol posar els 3 ous batuts a ma
Afegir la llet, remenar, tirari el turro ratllat i barreja tot.
Posar-ho a la flamera
coure al forn a 170º al bany maria fins que quatlli
40min
Notes
Es pot acompanyar de nata, neules, tambe amb una salsa de xocolate
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2985 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.