Escudella de col
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 litres d'aigua
- 1/2 col
- 150grms de sigrons cuits
- 1 butifarra negra
- 1/2 butifarra blanca (de les primes)
- Coll de corder tallat petit
- Costella de tusino tallada petita
- Sal
- 1 pastilla de caldo
- 50grms. d'arros
- 50grms. de fideus perla
6 racions
Elaboració
Posar a l'olla, l'aigua, el corder,la costella, la sal i la pastilla de brou.
Deixar que bulli tapat a foc suau 60mts.
Afegirem, la col tallada a juliana, els sigrons i deixarem que bulli uns 10 minuts.
Afegirem l'arros i els fideus, deixarem 10 minuts mes.
Per ultim posarem les 2 botifarres a talls de 2 cm.
Deixem 5 minuts mes i ja es pot servir
1h 30min
Notes
Servir molt calenta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1200 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.