Carxofes en salsa verda
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze carxofes,( de mida mitjana)
- Deu alls pelats, laminats
- Farina
- Sal
- Oli d'oliva
- Un parell de bitxos,( caienes)
- Una llimona
- Aigua
- Ví blanc
- Julivert, molt picolat
4 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem les carxofes, els hi traiem les fulles més grosses, i les tallem a trossos regulars.
Agafem un cassó amb aigua, sal, i el suc de la llimona, ( perquè les carxofes, no s'ennegreixin), i bullim les carxofes, fins que són cuites, tot colant el suc de bullir-les, i les reservem.
A part en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, juntament amb els bitxos, i quan són rossos, espolsem amb farina, i hi afegim un raig de ví blanc, i una mica del suc de bullir les carxofes, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, i tot seguit, afegim les carxofes, i força julivert picolat.
Remenem la cassola tot donant-hi voltes, i passats cinc minuts, ja rindrem les carxofes, llestes per treure a taula. !! bon profit !!.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2217 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.