Carxofes en salsa verda

Ingredients

  • Dotze carxofes,( de mida mitjana)
  • Deu alls pelats, laminats
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Un parell de bitxos,( caienes)
  • Una llimona
  • Aigua
  • Ví blanc
  • Julivert, molt picolat

4 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem les carxofes, els hi traiem les fulles més grosses, i les tallem a trossos regulars.
Agafem un cassó amb aigua, sal, i el suc de la llimona, ( perquè les carxofes, no s'ennegreixin), i bullim les carxofes, fins que són cuites, tot colant el suc de bullir-les, i les reservem.
A part en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls laminats, juntament amb els bitxos, i quan són rossos, espolsem amb farina, i hi afegim un raig de ví blanc, i una mica del suc de bullir les carxofes, i anem remenant amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, i tot seguit, afegim les carxofes, i força julivert picolat.
Remenem la cassola tot donant-hi voltes, i passats cinc minuts, ja rindrem les carxofes, llestes per treure a taula. !! bon profit !!.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: