Espinacs a la crema, amb ametlles i bacó
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo d'espinacs naturals, o congelats
- Vuit llesques de bacó fumat, tallades normals
- Una ceba ratllada
- Nata líquida, per muntar
- Sal
- Nou moscada
- Oli d'oliva
- Aigua
- 200 grams d'ametlles de granet
4 racions
Elaboració
Primer de tot, agafem el granet d'ametlla, el posem en una safata per anar al forn, i ho fiquem a 180º, fins que és mig torrat.
A part, en una cassola, amb aigua i sal, posem a coure els espinacs, i quan són cuits, els escorrem, i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa, fregim la ceba ratllada i el bacó tallat ben menut, i quan tot plegat és fregit, afegim un bon raig de nata líquida, corregim de sal, hi afegim un polsim de nou moscada, i tot seguit, afegim els espinacs ben escorreguts, tot deixant que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja tindrem els espinacs llestos, per servir a taula.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.