Pa de mel
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pa
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grms. de farina
- 75 grms. de sucre
- 2 dl. de llet
- 2 culleradetes de llevat amb pols
- 3 cullerades de mel
- Mantequilla per untar el motlle.
6 racions
Elaboració
Barrejem la farina, el sucre la llet i la llevadura (es pot fer amb batedora)
Deixar reposar 1/2 hora
Passat el temps afegir la mel, barrejar be.
Unta un motlle de plum-cake de mantega i espolvorejar de farina, posari la massa i entra al forn calent a 180º 1hora i mitja mes o menys.
Millor menjar deixan pasar 24h.
2h
Notes
El sucre es millor que sigui moreno
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1130 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.