Pa de mel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grms. de farina
  • 75 grms. de sucre
  • 2 dl. de llet
  • 2 culleradetes de llevat amb pols
  • 3 cullerades de mel
  • Mantequilla per untar el motlle.

6 racions

Elaboració

Barrejem la farina, el sucre la llet i la llevadura (es pot fer amb batedora)
Deixar reposar 1/2 hora
Passat el temps afegir la mel, barrejar be.
Unta un motlle de plum-cake de mantega i espolvorejar de farina, posari la massa i entra al forn calent a 180º 1hora i mitja mes o menys.
Millor menjar deixan pasar 24h.

2h

Notes

El sucre es millor que sigui moreno


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1216 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: