Garrons de porc rostits

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Garrons de porc a talls no molt gruixuts (uns 3 per persona)
  • mig got de vi blanc
  • mig got de conyac
  • caldo de carn
  • 1 cabesa d'alls
  • 1 ceba grosa
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posar els talls de garró a la cassola amb oli, salats i empebrats.
Donar un parell de voltes i afegir els alls i la ceba tallada.
Seguidament afegir el ví i el conyac. Deixar coure ben tapat i a foc lent durant 1 hora mes o menys i anar-ho remenant.
Si queda poc suc, posar-hi una mica de caldo. Destapar la cassola i deixar que es coigui un quart d' hora més.
Es pot acompanyar amb els bolets que tingueu o amb patates a daus.

1h 30min

Notes

Es mes gustós si es cuina el dia abans de menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: