"Entraña" de vaca a la brasa
Categoria:
Carns
Típica de: Argentina
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 g de entraña fina (el nostre carnisser, ja sap)
- Sal
- Julivert al gust
1 racions
Elaboració
Una bona brasa de carbó d'alzina. Polir la "entraña".
Posem una mica de sal i la posem a la brasa.
El temps, al gust del comensal.
Volta de 2 minuts i l'altre costat igual.
Posem una mica de sal gruixuda i julivert (al gust) i servir
4min
Notes
La entraña de la vaca és un tall que correspon a la part perifèrica del diafragma de l'animal.
És un múscul, i per entendre-ho millor és la part que, en l'ésser humà es contreu quan tenim singlot. Hi ha dos entranyes en la mateixa entranya que es coneixen com fina i gruixuda.
La entraña fina és la millor, és prima, tendra i de gran sabor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3094 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.