Bunyols de poma ratllada
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bunyols
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 poma golden
- 1 ou
- 1 cullerada de sucre
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 pessic de sal
- 100 g de farina
- Oli de gira·sol per fregir
- Sucre per arrebossar-los
Elaboració
En un bol bateu l'ou amb el sucre, la canyella i la sal.
Peleu la poma i ratlleu-la dins el recipient que té la barreja d'ou.
Finalment, incorporeu-hi la farina, sense parar de remenar fins a aconseguir una mezcla homogènia.
En un paella, escalfeu oli abundant i fregiu-hi cullerades de pasta de bunyol. L'oli ha de ser força calent però no ha de bullir.
A mesura que aneu traient els bunyols de l'oli, arrebosseu-los amb sucre i llestos.
Notes
Recomano que feu servir oli de gira·sol per fregir tot lo que sigui dolç.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2644 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.