Macarrons a la riojana
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Rioja
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 g de macarrons
- 100 g de xistorra
- 100 g de cansalada
- 100 g de pernil del país
- 200 g de tomàquet fregit
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Bullir el macarrons amb abundant aigua calenta i sal. Escorreu-los quan estiguin al vostre gust.
En una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi la xistorra, la cansalada i el pernil, tot trossejat. Passats uns minuts, afegiu-hi la salsa de tomàquet, doleu-hi unes voltes.
Aboqueu-hi els macarrons i deixeu-ho coure tot junt uns minuts al foc.
Serviu-ho tot seguit.
Notes
Es pot suplimir la xistorra i posar-hi xorizo frecs.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2487 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.