Macarrons a la riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Rioja
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 300 g de macarrons
  • 100 g de xistorra
  • 100 g de cansalada
  • 100 g de pernil del país
  • 200 g de tomàquet fregit
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Bullir el macarrons amb abundant aigua calenta i sal. Escorreu-los quan estiguin al vostre gust.
En una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi la xistorra, la cansalada i el pernil, tot trossejat. Passats uns minuts, afegiu-hi la salsa de tomàquet, doleu-hi unes voltes.
Aboqueu-hi els macarrons i deixeu-ho coure tot junt uns minuts al foc.
Serviu-ho tot seguit.

Notes

Es pot suplimir la xistorra i posar-hi xorizo frecs.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: