Ceps saltats amb alls tendres
Categoria:
Altres
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 Kg de ceps molt tendres
- 1 manat d'alls tendres
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
4 racions
Elaboració
Netegem els ceps (un dels bolets més fàcils de netejar només ens cal un drap i res d’aigua). Els tallem a trossos.
En una paella amb una mica d’oli saltem els alls tendres que hem tallat a trossos de uns 2 cm.i els reservem en un plat (5 minuts)
En la mateixa paella sense treure l’oli, hi posem els ceps que treuràn poca aigua doncs són molt tendres (ho veureu a la fotografia) amb un raig d’oli , sal i pebre.
Ho anem remenant i amb 10 minuts, llestos.
20min
Notes
El cep és dels pocs bolets que es poden congelar crus
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8044 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.