Arròs bullit amb oli i alls

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d’arròs
  • 4 grans d’all
  • Un raig d’oli
  • Sal
  • 1 ½ l d’aigua

3 racions

Elaboració

En una olla hi poseu tots els ingredients menys l'arròs, que li heu de posar quan l'aigua bulli. Deixeu coure uns 18 minuts i el servim amb un bon raig d’oli d’oliva verge.

També es pot fer algún canvi:

S'hi pot afegir un tomàquet sencer i una fulla de llorer.
Es pot fer sense all.
Es pot fer amb brou de peix en comptes d'aigua

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

14795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: