Arròs bullit amb oli i alls
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 300 g d’arròs
- 4 grans d’all
- Un raig d’oli
- Sal
- 1 ½ l d’aigua
3 racions
Elaboració
En una olla hi poseu tots els ingredients menys l'arròs, que li heu de posar quan l'aigua bulli. Deixeu coure uns 18 minuts i el servim amb un bon raig d’oli d’oliva verge.
També es pot fer algún canvi:
S'hi pot afegir un tomàquet sencer i una fulla de llorer.
Es pot fer sense all.
Es pot fer amb brou de peix en comptes d'aigua
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
14795 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.