Canonets farcits de crema i ensucrats
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- PASTA: 250 g de farina
- 5 cullerades d'oli de gira-sol
- 150 ml d'aigua
- 1 culleradeta de llevat
- Sucre per arrebossar
- CREMA: 1/2 litre de llet
- 3 rovells d'ou
- 50 g de maizena
- 125 g de sucre
- Pell de llimona
- 1/2 branca de canyella
12 racions
Elaboració
Poseu la farina el forma de volcà amb el llavat, al centre poseu-hi l'oli, l'aigua i una polsim de sal. A poc a poc aneu-hi unint la farina, fins formar una massa fina i compacta. Feu una bola i deixeu-la reposar uns 10 minuts. Després estireu-la amb el corró formant un quadre. Talleu-ne tires de la mida d'unes canyas i enrotlleu-les a les canyes, enganxant-les amb una mica d'aigua.
Fregiu-les amb oli calent, deixeu-les que es dorin, poseu-les damunt d'una reixeta perqué escorrin l'oli i després treure'ls la canya.
Feu la crema pastissera i poseu-la dins d'una mànega pastissera amb broquet rodó, ompliu els canonets amb la crema i passeu-los per sucre
1h
Notes
Jo tinc unes canyes de riu, també venen un tubs d'acer que van molt bé
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1314 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.