Pasta amb salsa 4 formatges
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Catalunya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grms de pasta (la que mes agradi, que sigui grossa)
- 50 grms de parmesa ratllat
- 100 grms de gruiere
- 50 grms de tetilla
- 50 grms d'emental
- 1/2 tassa de crema de llet
- 1/2 tassa de vi blanc
- Sal i pebre blanc
6 racions
Elaboració
Bullir la pasta al dente.
Tallar els formatges a daus per fondrels.
Posarem un casso al bany maria amb els formatges la nata i vi.
Amb el batedor de ma anirem remenant, rectifiquem de sal i pebre.
Posarem la salsa a la pasta i remenem be .
Servir deseguida
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4978 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.