Ous escalfats, amb salsa d'anxoves
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre ous,( un per persona)
- Quatre llesques de pa de motlle, sense crosta
- Nata líquida, per muntar, depen de la quantitat, que vulgueu fer de salsa
- Vuit filets d'anxova,( poden ser de llauna)
- Aigua
- Vinagre
4 racions
Elaboració
Primer de tot, posem les llesques de pa en el forn, a 180º, fins que veiem que són rosses, i les reservem.
A part, agafem un cassó amb aigua, i un bon raig de vinagre, i el posem en el foc. Quan arrenqui el bull, anem esclatant els ous un a un, fins que veiem que la clara, ja ha quallat, i els retimem del cassó, tot posant-los en un bol amb aigua freda, i els reservem.
Seguidament, agafem les anxoves i la nata líquida, i ho passem per la batedora elèctrica, i tot seguit, ho posem en un cassó, a foc ben baix, i anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes, fins que tenim la salsa, al nostre gust despessor, i si no, sempre podem posar una mica de maizena, disolta en aigua freda.
En el moment de servir-ho a taula, primer posem una llesca de pa en el plat, tot seguit, posem un ou damunt, i acabem el plat, cobrint l'ou, amb la salsa d'anxoves, ben calenta, i ja ho tenim llest, per treure a taula.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1553 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.