Ous escalfats, amb salsa d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre ous,( un per persona)
  • Quatre llesques de pa de motlle, sense crosta
  • Nata líquida, per muntar, depen de la quantitat, que vulgueu fer de salsa
  • Vuit filets d'anxova,( poden ser de llauna)
  • Aigua
  • Vinagre

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les llesques de pa en el forn, a 180º, fins que veiem que són rosses, i les reservem.
A part, agafem un cassó amb aigua, i un bon raig de vinagre, i el posem en el foc. Quan arrenqui el bull, anem esclatant els ous un a un, fins que veiem que la clara, ja ha quallat, i els retimem del cassó, tot posant-los en un bol amb aigua freda, i els reservem.
Seguidament, agafem les anxoves i la nata líquida, i ho passem per la batedora elèctrica, i tot seguit, ho posem en un cassó, a foc ben baix, i anem remenant amb l'ajud del batedor de varetes, fins que tenim la salsa, al nostre gust despessor, i si no, sempre podem posar una mica de maizena, disolta en aigua freda.
En el moment de servir-ho a taula, primer posem una llesca de pa en el plat, tot seguit, posem un ou damunt, i acabem el plat, cobrint l'ou, amb la salsa d'anxoves, ben calenta, i ja ho tenim llest, per treure a taula.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1553 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: