Tronc de galetes
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200 grms de galetes dures (tipo mostaxons)
- 200 grms. de mantega
- 150 grms. de cacau pur
- 2 ous
- 1 vaset de ron
- 3 cullerades de llet
- 4 cullerades de sucre
5 racions
Elaboració
Amb la picadora, reduim les galetes.
En un bol, batre la mantega, fins que quedi una crema, afegir les galetes i treballem be.
Afegirem els ous, el cacau i el rom, remenem molt be, i afegim la llet i el sucre.
Treballem be perque tot quedi ben junt i posem amb un paper d'alumini, fem un rotlle i apretem be les puntes.
Posarem a la nevera 5 hores.
Tallarem a roxandes i servirem deseguida.
Es pot acompanyar d'una crema anglesa, nata montada o fruites del bosc.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1221 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.