Tronc de galetes

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 200 grms de galetes dures (tipo mostaxons)
  • 200 grms. de mantega
  • 150 grms. de cacau pur
  • 2 ous
  • 1 vaset de ron
  • 3 cullerades de llet
  • 4 cullerades de sucre

5 racions

Elaboració

Amb la picadora, reduim les galetes.
En un bol, batre la mantega, fins que quedi una crema, afegir les galetes i treballem be.
Afegirem els ous, el cacau i el rom, remenem molt be, i afegim la llet i el sucre.
Treballem be perque tot quedi ben junt i posem amb un paper d'alumini, fem un rotlle i apretem be les puntes.
Posarem a la nevera 5 hores.
Tallarem a roxandes i servirem deseguida.
Es pot acompanyar d'una crema anglesa, nata montada o fruites del bosc.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1221 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: