Galetes d'avellana
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grms. de farina
- 100 grms. de sucre llustre
- 50 grms.d'avellanes
- 40 grms. de cacau amb pols
- 50 grms. de mantega
- 1 ou
6 racions
Elaboració
Tritura les avellanes, barrejar amb tots els ingredients restants.
Treballar la massa fins que tot esttigui ben agermanat.(si quede molt dura posar una mica de llet)
Amb una manega passtisera de boquilla rissada, formar les galetes amb la llauna del forn untada i enfarinada.
Decorar amb una avellana i entrar al forn moderat uns 15 minuts.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.