Ous remenats, amb gambes i espàrrecs de marge
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams, de gambes pelades,( congelades)
- Un manat d'espàrrecs de marge, o espàrrecs verds, de cultiu
- Oli d'oliva
- Sal
- Vuit ous, ( dos per persona)
- Quatre llesques de pa de motlle, sense crosta
- Conyac
- Julivert, molt picolat
4 racions
Elaboració
Primer de tot, netegem, i tallem els espàrrecs, a trocets menuts, i els saltem en una paella amb oli d'oliva, i un polsim de sal. Quan són mig cuits, els retirem del foc, i els reservem. A part, en una paella amb una mica d'oli, i un polsim de sal, saltem les gambes, i les flamegem amb un toc de conyac, i les reservem.
Seguidament, batem els vuit ous, amb un polsim de sal, i els reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim les llesques de pa de motlle, tallades en triangle, i quan són fregides, les posem damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, posem: els espàrrecs i les gambes en una paella, amb una mica d'oli, donem unes voltes, i tot seguit, afegim els ous batuts, i amb l'ajud d'una espatula de fusta, ho anem remenant ben remenat.
Quan els ous ja han quallat, ho espolsem pel damunt amb julivert picolat, i ho anem distribuint en quatre plats,( un per comensal), i posem dos triangles de pa fregit, en els costats del plat, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3747 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.