Calamarçets de la padrina
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: estiu hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grms. de calamarçets
- 400 grms. de patates
- 2 cebes
- 1 fulla de llorer
- Vi blanc
- 3 cullerades d'allioli
- Sal oli
3 racions
Elaboració
Tallar la ceba no massa petita i posarla a la cassola amb oli al foc.
Deixar que es torni tova sense dorarse, afegir els calamarçets, el llorer i la sal.
Coure a poc a poc i tirar de mica en mica el vi blanc, fins que estiguin tendres.
Afegir les patates tallades a rodanxes, deixar fins que estiguin cuites.
Uns moments abans de retirar del foc afegir l'allioli, remenar (opcional, posar julivert picat)
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2091 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.