Amanida de bacallà amb favetes, i vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de bacallà esqueixat, dessalat
- Favetes babi, congelades,( 300 grams)
- Mig pebrot verd
- Mig pebrot vermell
- Una ceba pelada
- 200 grams, de mongetes de Santa Pau, cuites
- La meva vinagreta,( està en les meves receptes
- Deu cogombrets en vinagre
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Aigua
4 racions
Elaboració
Primer de tot, en un cassó amb aigua, posem: les favetes, un polsim de sal,mitja ceba, i les dues fulles de llorer, a bullir. Quan les favetes són cuites, les escorrem, i les fiquem en un bol, i les reservem.
A part, agafem el bacallà, i un cop dessalat al nostre gust, l'esqueixem ben menut, i el barregem amb les favetes.
A part, en un bol, muntem la vinagreta, tal com explico a la meva recepta. Seguidament, picolem els dos tipus de pebrot, en brunoise ben menuda, i ho afegim a la vinagreta, juntament amb les mongetes de Santa Pau, i els cogombrets ben picolat.
Seguidament, ho barrejem tot plegat, i amb aquesta vinagreta de verduretes, amanim el bacallà i les favetes, i ja les podem servir en un plat per cada comensal, i les traiem a taula.
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1252 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.