Minestra de verdures, amb sofregit d'alls tendres
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams, de faves babi, congelades
- 150 grams, de pèsols congelats
- 150 grams, de cols de brusel·les, congelades, tallades per la meitat
- 200 grams, de carxofes congelades, a trossos
- Sal
- Aigua
- Un manat d'alls tendres, tallats a trossos menuts
- Oli d'oliva
- Una cullerada, de pebre vermell dolç
- Un raig de ví blanc
- Mitja llimona
4 racions
Elaboració
En una cassola amb aigua i sal, i la mitja llimona, posem a bullir: les faves, les carxofes i les cols de brusel·les. Quan tot plegat, és mig cuit, afegim els pèsols, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, ho escorrem, i ho reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls tendres, i quan són fregits, afegim una cullerada de pebre vermell, i un raig de ví blanc, en compte que no es cremi el pebre vermell. Acte seguit, afegim les verdures a la cassola, corregim de sal, i deixem que cogui tot el conjunt, deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.
40min
Notes
Aquesta minestra, la podem fer amb verdures naturals, peró jo la proposo amb verdures congelades, per la qüestió econòmica.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1684 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.