Minestra de verdures, amb sofregit d'alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 grams, de faves babi, congelades
  • 150 grams, de pèsols congelats
  • 150 grams, de cols de brusel·les, congelades, tallades per la meitat
  • 200 grams, de carxofes congelades, a trossos
  • Sal
  • Aigua
  • Un manat d'alls tendres, tallats a trossos menuts
  • Oli d'oliva
  • Una cullerada, de pebre vermell dolç
  • Un raig de ví blanc
  • Mitja llimona

4 racions

Elaboració

En una cassola amb aigua i sal, i la mitja llimona, posem a bullir: les faves, les carxofes i les cols de brusel·les. Quan tot plegat, és mig cuit, afegim els pèsols, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, ho escorrem, i ho reservem.
En una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim els alls tendres, i quan són fregits, afegim una cullerada de pebre vermell, i un raig de ví blanc, en compte que no es cremi el pebre vermell. Acte seguit, afegim les verdures a la cassola, corregim de sal, i deixem que cogui tot el conjunt, deu minuts més, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Aquesta minestra, la podem fer amb verdures naturals, peró jo la proposo amb verdures congelades, per la qüestió econòmica.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1684 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: